Leírás
Pri bezlepkovej diéte je pre mnohých ľudí skutočnou výzvou pripraviť bezlepkové verzie tradičného chleba, pečiva, koláčov a iných potravín. Vynechanie pšeničnej múky môže často spôsobiť neúspech aj toho najjednoduchšieho jedla, pretože bezlepkové múky a škroby sa správajú úplne inak ako pšeničná múka. Našťastie, kombináciou správnych pomerov rôznych bezlepkových prísad môžete dosiahnuť skvelú chuť a štruktúru, ale vývoj týchto receptov je zdĺhavý a často neúspešný proces. Vytvorením radu bezlepkových múčnych zmesí Balance Food Reform sme chceli pomôcť začiatočníkom aj pokročilým s intoleranciou lepku a ľuďom zaručiť reformný úspech v kuchyni používaním našich výrobkov!
Vyskúšajte našu zmes múky na piškótové torty Reformný zmes na prípravu bezlepkových piškótových tort a tort na báze piškóty!
Balance Food Reform piškótová múka (zmes bezlepkovej múky)
Panvicu alebo tortovú formu vymažte kokosovým olejom a predhrejte rúru. 180 °C-ra. Citrónovú šťavu a vodu zmiešajte s polovicou sladidla do zbavenia hrudiek. Oddeľte vajcia, žĺtky zmiešajte s druhou polovicou sladidla a bielky vyšľahajte do tuha. Zmiešajte múku s tekutými prísadami, kokosovým olejom a sladenými žĺtkami, potom opatrne pridajte bielky. Rýchlo premiešajte, kým nevznikne krémová hmota, a potom ju nalejte do formy. Pečte 20-30 minút s horným a dolným pečením.
Môže sa konzumovať samostatne, ale je tiež vynikajúcim základom pre akýkoľvek piškótový koláč..
Čistá hmotnosť: 500 g
Zložky: pohánková múka, pšenová múka, tapiokový škrob, múka zo šupiek skorocelu, kyselina citrónová, bikarbonát sodný, soľ
Krajina pôvodu: EU
Skladovanie na suchom a chladnom mieste
Priemerná výživová hodnota na 100 g výrobku:
- Energetická hodnota: 1450,7 kJ / 346,49 kcal
- Tuky: 2,75 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,6 g
- Sacharidy: 68,7 g
- z toho cukor: 0,94 g
- Bielkoviny(protein): 8,5 g
- Vlákniny: 11,54 g
- Soľ: 0,015 g
Informácie o výživovej hodnote sú uvedené len pre informáciu! Skutočné výživové hodnoty na obale sa môžu líšiť od tu uvedených. Aktuálne výživové hodnoty si vyžiadajte od našich kolegov!